Accommodatie

Ons prachtige landelijk gelegen dorp ligt in de stedendriehoek Zutphen-Apeldoorn-Deventer en bestaat sinds het jaartal 893, dus ruim 1100 jaar oud.
Rondom Voorst liggen schitterende natuurgebieden met afwisselend landschappen, bossen, vennen, landerijen en grasland. Het is er prachtig om te fietsen.

In de directe omgeving van het Dorpshuis is het “Kerkenpad” in ere hersteld, hier kunt u wandelen in de natuur en ervaren hoe vroeger de boeren via landerijen naar de kerk gingen.
Op luttele kilometers afstand van het dorp ligt het recreatiegebied “Bussloo”, waar je zowel in de zomer als in de winter heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Het Dorpshuis is gevestigd in de “oude school”, de voormalige school die intern is verbouwd tot een multifunctioneel zalencomplex, deze staat direct naast de Dorpskerk. Het Dorpshuis biedt met haar diverse zalen ruimte aan uiteenlopende bijeenkomsten als recepties, beurzen, opleidingen, presentaties, vergaderingen en feesten. Deze ruimtes zijn zowel voor mensen binnen als buiten het dorp te huren. Wij zorgen dat de ruimte geheel naar uw wensen ten aanzien van sfeer en functionaliteit wordt ingericht. Vanzelfsprekend past daar een goed verzorgde catering bij die wij in overleg met u verzorgen in samenwerking met ondernemers uit het dorp.
Naast bovengenoemde activiteiten is het Dorpshuis een plaats voor samenkomsten van de plaatselijke verenigingen.

Mocht u interesse hebben om ons te bezoeken of de mogelijkheden te bekijken, neem dan even vooraf contact op, wij zullen u graag ontvangen.

Onze accommodatie biedt ruimte voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten. De invulling daarvan kunt u zelf bepalen, desgewenst denken wij daarover graag met u mee. Om aan al uw wensen tegemoet te komen zetten wij de mogelijkheden graag persoonlijk voor u uiteen.

In alle zalen van ons Dorpshuis kunt u gratis draadloos internetten.