Accommodatie

Ons prachtige Dorpshuis is gelegen in het dorp Voorst in de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Het dorp bestaat sinds het jaartal 893. Het dorpshuis, voorheen een openbare school is gebouwd in 1908 en staat op de Gemeentelijke Monumenten lijst. Het dorpshuis ligt te midden van schitterende natuurgebieden met afwisselende landschappen. Het is gelegen aan de oostkant van het dorp, direct naast de oude Dorpskerk en ‘kijkt uit’ over het rivierenlandschap van de Voorsterklei.

Ook is in de nabije omgeving van het dorpshuis het startpunt van het in ere herstelde ‘Kerkenpad’. Hier kunt u wandelen in de prachtige natuur van het rivierenlandschap.

De ‘oude school’ is in 1996 intern verbouwd en uitgebouwd tot een multifunctioneel complex.

Het Dorpshuis biedt met haar diverse zalen, ruimte aan uiteenlopende bijeenkomsten zoals recepties, beurzen, opleidingen/cursussen, afscheidslocatie, presentaties, vergaderingen en feesten.
Voor de plaatselijke verenigingen is het Dorpshuis de plaats van samenkomst voor repetities e.d.

De ruimten zijn door iedereen te huur, waarbij wij zorgen dat de ruimte geheel naar uw wensen ten aanzien van sfeer en functionaliteit worden ingericht. Een goed verzorgde catering kunnen wij in overleg met u verzorgen. Graag denken wij daarover met u mee.In alle zalen van ons Dorpshuis kunt u gratis draadloos internetten.